Telefon CALL CENTER

021 9059

Programe AIMMAIPE 2022

GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU – DOMENIUL AGROALIMENTAR

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță lansarea etapei de înscriere a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022, privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile. În acest sens, MAT publică procedura de implementare a măsurii însoțită de anexe, în forma care a fost transmisă spre publicare către Monitorul Oficial.

Formularul electronic de înscriere va fi activ pe link-ul:  granturi.imm.gov.ro,  ÎNCEPÂND DE JOI, 26 MAI  2022, ora 10:00 și va rămâne activ până MARȚI,  31 MAI, ora 20:00.

Facem mențiunea că preînscrierea este disponibilă la acest moment, dar recomandăm aplicanților ca începând de miercuri, 25 mai 2022, să realizeze demersurile premergătoare înscrierii.

Procedura de Implementare privind microgranturile prevăzute de către ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 este gestionată de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. 

Update: Documentele au fost publicate în Monditorul Oficial nr. 511 și nr. 511 bis din 24 mai 2022.

PROGRAMUL FEMEIA ANTREPRENOR 2019

START-UP NATION 2018

ANUNT LANSARE INSCRIERI PROGRAMUL MESTESUG ARTIZANAT 2019

Incepand cu data de 24 septembrie 2019, ora 10.00, va deveni activă, site-urile www.aippimm.ro si www.imm.gov.ro, aplicatia de inscriere in cadrul Programului naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului 2019.

Programul urmăreşte, prin organizarea unui târg naţional pentru artizanat şi meşteşuguri 2019, susţinerea micilor meşteşugari în promovarea produselor proprii şi conservarea şi stimularea promovării mai largi a tradiţiilor autohtone prin:

a) câştigarea de pieţe externe noi pentru acest tip de produse şi servicii;
b) stimularea cererii interne de servicii şi produse, care presupun un grad important de prelucrare manuală;
c) creşterea vizibilităţii pe piaţă atât a meşteşugarilor, cât şi a produselor şi serviciilor furnizate de aceştia;
d) îmbunătăţirea accesului meşteşugarilor la informaţii de piaţă şi facilitarea valorificării acestor informaţii;
e) dezvoltarea contactelor de afaceri şi stabilirea unor legături parteneriale;
f) promovarea serviciilor şi produselor realizate apelându-se la tehnologii tradiţionale şi având o componentă de prelucrare manuală semnificativă. 

Pentru a studia procedura de implementare a programului CLICK AICI!

Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri va avea loc in incinta Muzeului Bran din comuna Bran, judetul Brasov, in perioada 27 – 29 septembrie 2019!

PENTRU ÎNSCRIERE ÎN CADRUL PROGRAMULUI CLICK PE URMĂTORUL LINK: https://programenationale2019.aippimm.ro/

Procedura de implementare a Programului UNCTAD EMPRETEC 2019

Descarca Procedura implementare EMPRETEC
Descarca Anexa 1
Descarca Anexa 2
Descarca Anexa 3
Descarca Anexa 4

A fost publicata in Monitorul Oficial nr. 683BIS / 19.08.2019 procedura de implementare a Programului UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, aprobata prin Ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat nr. 1229 / 30.07.2019.